Тристороння зустріч щодо вирішення окремих питань співпраці ДП «Укрспирт» та аграріїв Чортківського району у приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації

26 ноя, 13:09

ДП «Укрспирт» та Тернопільська обласна адміністрація ініціюють проведення тристоронньої зустрічі, мета якої урегулювати проблеми озвучені у заяві представників аграрних підприємств Чортківського району.

 

Нагадуємо, що представники ряду місцевих аграрних підприємств погрожують 30 листопада провести безпідставний страйк з блокуванням траси Доманово-Ковель-Чернівці. Ми не можемо допустити, щоб введена в оману зацікавленими особами, група підприємців, здійснювала тиск на керівників держави та керівництво ДП «Укрспирт» та ставили під загрозу добробут області.

За попередньою домовленістю захід відбудеться 26 листопада 2014 року о 15:30. На нього запрошені представники ДП «Укрспирт», Тернопільської обласної адміністрації, ПСП «Ягільниця-В», ПАП «Нічлава», ПАП «Паросток», ПАП «Обрій», ПАП «Агро-Спектр», ПАП «Золота нива», ПАП «Березина» та страйкового комітету аграріїв.

 

Також раді будемо бачити на зустрічі в обласній державній адміністрації Тернопільської області  небайдужих журналістів друкованих видань та телеканалів 26.11.2014 року о 15:00.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/287835.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM