Насіння кукурудзи компанії Monsanto – залог якісного врожаю!

23 дек, 13:18

На українському ринку аграріїв одним із лідерів серед постачальників насіння кукурудзи, на сьогоднішній день, є компанія «Монсанто», яка, з допомогою найсучасніших наукових розробок та технологій, постійно вдосконалює виробництво високоякісного насіння, та проводить дослідження в галузі біотехнології та генетики, вивчає питання селекції рослин, шукає нові способи покращення їх продуктивності, пропонує засоби по зменшенню витрат на сільськогосподарське виробництво. Щоб отримати якісне насіння кукурудзи, яке в майбутньому принесе гарний врожай, компанія «Монсанто» запровадила в лабораторіях систему контролю, завдяки якій відстежують всі виробничі етапи і можливі прорахування допущених помилок.

Кукурудза – одна з найбільш поширених сільськогосподарських культур. В усьому світі її використовують як універсальну культуру: для корму скота, для виготовлення круп і муки, харчового крохмалю і рослинного масла, меду і цукру, декстрину і етилового спирту. За показниками врожайності, кукурудза – одна із найбільш цінних культур. Найкращий силос заготовляють з кукурудзи. Із стебел виготовляють кормову муку.

Насіння кукурудзи від компанії Імперія Агро

Високоякісна кукурудза сортів Monsanto дає стабільні високі врожаї, невибаглива у догляді, адаптована до різних видів ґрунтів багатьох регіонів, стійка до засобів захисту рослин та захворювань.

Для аграрних підприємств, які спеціалізуються на вирощуванні зернових культур та заготівлі сілосу, існує широкий асортимент сортів кукурудзи Monsanto, одними з яких є ДЕКАЛБ та АСГРОУ. Але перш ніж насіння купити, слід врахувати господарську спрямованість використання, особливості ґрунту та клімату, стійкість до низьких температур та захворювань. Наприклад, сорт ДКС 3759 добре зарекомендував себе навіть в умовах підвищеної вологості, має розвинуту кореневу систему, його закуповують для північних районів Полісся. Універсальним сортом вважають ДК 291, який адаптований до різних кліматичних умов і, як правило, дає високий врожай в різних областях України. А гібрид ДK 315 має високу витривалість до холодів, тому може висіватись в числі перших. Необхідно звертати увагу і на показник ФАО, чим вище цей показник, тим пізніше дозріє гібрид і навпаки. Для вирощування кукурудзи на силос, слід вибирати ранньостиглі та середньоранні гібриди, які є найбільш перспективними по врожайності та економічно вигідними.

 


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/279774.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM