Сінгапур зняв заборону на експорт яловичини з Великобританії

16 дек, 18:30

Після 17 років вимушеної паузи м'ясо ВРХ з Англії знову визнали безпечним для вживання.

Сінгапур зняв свою заборону на експорт яловичини з Великобританії, введений в 1996 році, після того, як британська влада оголосила про наявність коров'ячого сказу в англійському поголів'ї ВРХ, повідомляє foodcontrol.ru.

Ветеринарні представники Сінгапура провели перевірки трьох англійських виробництв, і дали їм дозвіл на експорт. Йдеться про постачання безкісткової яловичини віком до 30 місяців.

У Департаменті Великобританії з питань навколишнього середовища, продовольства і сільського господарства (DEFRA) вважають, що інші британські виробники яловичини теж могли б торгувати з Сінгапуром на аналогічних умовах. Це станеться, як тільки агенство з харчових стандартів (FSA) підтвердить, що їх продукція відповідає всім вимогам, викладеним в угоді про торгівлю.

«Це рішення є фантастичною новиною для виробників яловичини у Великобританії. Тому що дозволить їм набагато ефективніше розвивати свій бізнес. Ми працюємо над тим, щоб англійські продукти харчування та напої отримали доступ на ринки всього світу. Харчова промисловість — це найбільший виробничий сектор у Великобританії, тому збільшення експорту стане потужним стимулом для нашого економічного відновлення», — заявив представник DEFRA.

У вересні 2013 року Росія теж зняла заборону на імпорт м'яса і субпродуктів ВРХ з Великобританії.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/279480.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM