Bayer купує сільгоспкомпанію в Україні

16 дек, 15:30

Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ТОВ «Байєр», дочірньої компанії німецького концерну Bayer, на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу ТОВ «Деснагрейн» (Київ).

Згідно з повідомленням прес-служби АМКУ, дане придбання дозволить покупцеві забезпечити діяльність з виробництва посівного матеріалу сільськогосподарських культур.

ТОВ «Деснагрейн» засноване в 2006 р. Станом на квітень 2012 р. 100% компанії належало французькому кооперативному товариству Vivescia (раніше — Champagne Crales). Основними видами діяльності є реалізація солоду, зернових, кормів для тварин і засобів захисту тварин, виробництво насіння, надання послуг із зберігання та сушці зернових, передає delo.

Згідно з інформацією на сайті Vivescia, нещодавно вона вирішила виділити сегмент виробництва ячменю в Україні, передавши насіннєву станцію і елеватор в смт. Дмитрівка (Чернігівська область) в управління іншій своїй дочірньої структури — Malteurop, яка є провідним світовим виробником солоду.

Як повідомлялося, в кінці 2012 року ТОВ «Малтюроп Юкрейн» придбало 100 % акцій ПрАТ «Дмитрівське зернопереробне підприємство».

Німецький концерн Bayer працює в Україні з 1992 року у сфері охорони здоров'я, сільського господарства і високотехнологічних матеріалів. Сільськогосподарське підрозділ концерну, Bayer CropScience, раніше заявляло про плани вийти до 2015 року на український ринок насіння пшениці, побудувавши станцію по її селекції в Київській області.


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/279478.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM