В Украине нечем будет кормить коров и свиней

15 дек, 08:22

Уряд України розширив перелік товарів, ввезення яких на територію України або переміщення по ній здійснюється за умови обов'язкового надання митним органам гарантування сплати митних платежів.

Згідно з постановою Кабінету міністрів № 879 від 4 грудня поточного року, перелік таких товарів поповнився 27 позиціями, включаючи корми для тварин; бензол; сиру нафту і сирі нафтопродукти, отримані з бітумінозних порід (мінералів); фармацевтичну продукцію; парфумерію і косметичні препарати, отрутохімікати та добрива, хімічну продукцію.

Список також доповнено двигунами внутрішнього згоряння; насосами повітряними або вакуумними, повітряними або іншими газовими компресорами і вентиляторами; центрифугами, включаючи відцентрові сушарки, сільськогосподарськими та садовими машинами, тракторами та ін.

У постанові визначено, що для двигунів внутрішнього згоряння, нафти і нафтопродуктів гарантування сплати митних платежів обов'язково під час проходження тільки внутрішнього транзиту, а для фармацевтичної продукції — тільки при прохідному транзиті.

Згідно з документом, фінансові гарантії не надаються, в разі якщо товари є гуманітарною допомогою, вантажами допомоги (наприклад, для ліквідації наслідків стихійного лиха); вантажами збройних сил; вантажами, ввезеними в якості міжнародної технічної допомоги або в якості інвестицій, та ввозяться дипломатичними установами.

Источник


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/279445.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM