Україна та Іран підписали протокол про наміри у галузі сільського господарства

07 май, 23:01

Україна та Іран 24 квітня 2013 р., підписали протокол про наміри між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством сільськогосподарського джихаду Ісламської Республіки Іран у галузі сільського господарства. Про це повідомив міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, передає прес-служба відомства.

"Підписання протоколу про наміри дозволить посилити двосторонню торгівлю сільгосппродукцією. Також документ сприятиме налагодженню співпраці щодо залучення інвестицій. Окрім того, ми зможемо активніше обмінюватися інформацією та досвідом у виробництві сільгоспкультур, тваринництві та ветеринарній медицині, а також у виробництві органічної продукції", - наголосив Присяжнюк.

Водночас, міністр сільськогосподарського джихаду Ісламської Республіки Іран Й.В. Садега Халіліян відзначив упевнений розвиток відносин між країнами у галузі сільського господарства.

"Ми маємо зробити все необхідне, аби сприяти розвитку співпраці в аграрному секторі у різних аспектах. Адже ми повинні максимально використати потенціал, що існує у сфері сільського господарства, на благо наших народів. Тому ми готові до підписання цього документу", - зазначив міністр.

джерело: РБК-Україна

Инф. agroua.net


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/274144.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM