Резонансні злочини та події на 10.03.2006 р.

10 мар, 12:57

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2739 заяв про злочини. Вжитими заходами 1517 (55,4%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 10 вбивств, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 74 пограбування, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло 2739 заяв про злочини. Вжитими заходами 1517 (55,4%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 10 вбивств, 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 74 пограбування, 2 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 93 особи. У правопорушників вилучено 3 пістолети, 5 гвинтівок, 16 обрізів мисливських рушниць, 25 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 1,1 кг вибухівки та понад 1,6 тис. набоїв.

затримано 93 особи. У правопорушників вилучено 3 пістолети, 5 гвинтівок, 16 обрізів мисливських рушниць, 25 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 2 гранати, 1,1 кг вибухівки та понад 1,6 тис. набоїв.

За злочини в сфері обігу тичних засобів та психотропних речовин затримано 138 осіб. У них вилучено 18,5 кг тиків.

затримано 138 осіб. У них вилучено 18,5 кг тиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1555 осіб.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1555 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 62 особи.

заарештовано 62 особи.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 82 доньо-транспортні пригоди, у яких 12 осіб загинули та 86 травмовані.

зафіксовано 82 доньо-транспортні пригоди, у яких 12 осіб загинули та 86 травмовані.

Упродовж минулої доби порушено 137 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості. З них 48 – у сфері службової діяльності, у тому числі 8 – про хабарництво.

У місті Донецьку затримано 35-річного місцевого жителя без постійного місця роботи, який уранці 4 березня в квартирі іншого 26-річного безробітного під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв господарю смертельні тілесні ушкодження й викрав фотоапарат та системний блок комп’ютера. Частину викраденого вилучено.

затримано 35-річного місцевого жителя без постійного місця роботи, який уранці 4 березня в квартирі іншого 26-річного безробітного під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяв господарю смертельні тілесні ушкодження й викрав фотоапарат та системний блок комп’ютера. Частину викраденого вилучено.

У селі Мирному Одеської області у своєму будинку було знайдено мертвим з ножовим пораненням шиї 37-річного чоловіка. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного місцевого жителя, який удень 8 березня ножем убив господаря будинку під час сварки після спільного розання спиртних напоїв.

у своєму будинку було знайдено мертвим з ножовим пораненням шиї 37-річного чоловіка. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 19-річного місцевого жителя, який удень 8 березня ножем убив господаря будинку під час сварки після спільного розання спиртних напоїв.

У місті Новоселиці Чернівецької області на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 23-річного чоловіка. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано 22-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 4 березня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, ударами пляшкою по голові вбив потерпілого й викрав мобільний телефон. Викрадене вилучено.

на вулиці було знайдено мертвим з травмою голови 23-річного чоловіка. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано 22-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 4 березня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, ударами пляшкою по голові вбив потерпілого й викрав мобільний телефон. Викрадене вилучено.

У місті Біла Церква Київської області правоохоронці затримали 22-річного місцевого жителя, який уночі 8 березня в приміщенні клубу під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілом із саморобного пістолета заподіяв вогнепальне поранення живота 21-річном білоцерківчанину. Потерпілого госпіталізовано. Зброю вилучено.

правоохоронці затримали 22-річного місцевого жителя, який уночі 8 березня в приміщенні клубу під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, пострілом із саморобного пістолета заподіяв вогнепальне поранення живота 21-річном білоцерківчанину. Потерпілого госпіталізовано. Зброю вилучено.

У селищі Велика Багачка Полтавської області затримано жителя села Мала Решетівка Великобагачанського району вказаної області, 26-річного безробітного. Попередньо встановлено, що він уночі 8 березня в зазначеному селищі в квартирі 22-річного безробітного після спільного вживання спиртних напоїв у результаті необережного поводження з обрізом мисливської рушниці мимовільним пострілом поранив у ногу господаря. Потерпілого госпіталізовано. Зброю вилучено.

затримано жителя села Мала Решетівка Великобагачанського району вказаної області, 26-річного безробітного. Попередньо встановлено, що він уночі 8 березня в зазначеному селищі в квартирі 22-річного безробітного після спільного вживання спиртних напоїв у результаті необережного поводження з обрізом мисливської рушниці мимовільним пострілом поранив у ногу господаря. Потерпілого госпіталізовано. Зброю вилучено.

У місті Донецьку на вулиці затримано 47-річного безробітного місцевого жителя, у якого вилучено 200 грамів вибухівки.

на вулиці затримано 47-річного безробітного місцевого жителя, у якого вилучено 200 грамів вибухівки.

У місті Умань Черкаської області затримано 36-річного безробітного місцевого жителя, у якого вилучено гранату «Ф-1».

затримано 36-річного безробітного місцевого жителя, у якого вилучено гранату «Ф-1».

У селі Ловачці Мукачівського району Закарпатської області затримано 30-річного безробітного жителя Ужгорода, у якого вилучено 300 таблеток “екстазі”.

затримано 30-річного безробітного жителя Ужгорода, у якого вилучено 300 таблеток “екстазі”.

«Бідний» банкрот приховав майно на 4 мільйони гривень

На Вінниччині працівники відділу ДСБЕЗ викрили директора приватного аграрного виробничо-комерційного підприємства. Він, у змові з директором спільного підприємства під час проведення процедури банкрутства з метою приховування від кредиторів майна зного сільгосппідприємства на загальну суму понад 3,9 млн. грн. підробив договір про співробітництво між зазначеними підприємствами та акт прийому-передачі майна від одного підприємства до іншого. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 221 КК України – незаконні дії у разі банкрутства.

працівники відділу ДСБЕЗ викрили директора приватного аграрного виробничо-комерційного підприємства. Він, у змові з директором спільного підприємства під час проведення процедури банкрутства з метою приховування від кредиторів майна зного сільгосппідприємства на загальну суму понад 3,9 млн. грн. підробив договір про співробітництво між зазначеними підприємствами та акт прийому-передачі майна від одного підприємства до іншого. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 221 КК України – незаконні дії у разі банкрутства.

«Прихватизацію» підприємства замаскували під банкрутство

На Донеччині співробітниками ДСБЕЗ викрито засновників одного із товариств з обмеженою відповідальністю, які протягом 2004-2005 років з метою подальшого викупу активів товариства за найменшою ціною, шляхом укладання невигідних угод та відволікання коштів підприємства призвели до фінансової неспроможності суб’єкта господарської діяльності, в результаті чого відносно нього було порушено справу про банкрутство. Таким чином правопорушники завдали кредиторам зазначеного товариства збитків на суму понад 7,8 млн. грн. (у тому числі бюджету – 1,8 млн. грн., по заробітній платі – 2,9 млн. грн. та пенсійному фонду – 1 млн. грн.). Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ст. 219 КК України – доведення до банкрутства.

співробітниками ДСБЕЗ викрито засновників одного із товариств з обмеженою відповідальністю, які протягом 2004-2005 років з метою подальшого викупу активів товариства за найменшою ціною, шляхом укладання невигідних угод та відволікання коштів підприємства призвели до фінансової неспроможності суб’єкта господарської діяльності, в результаті чого відносно нього було порушено справу про банкрутство. Таким чином правопорушники завдали кредиторам зазначеного товариства збитків на суму понад 7,8 млн. грн. (у тому числі бюджету – 1,8 млн. грн., по заробітній платі – 2,9 млн. грн. та пенсійному фонду – 1 млн. грн.). Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ст. 219 КК України – доведення до банкрутства.

На Львівщині закрито «неліцензійний» водогін

На Львівщині слідчим відділом одного з райвідділів внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 202 (порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю), відносно посадовців профліцю. Вони протягом 2002-2005 років здійснювали незаконний видобуток корисних копалин (підземних прісних вод) та централізоване водопостачання населенню без одержання відповідної ліцензії. Внаслідок цього ними було незаконно отримано прибуток у сумі 154,7 тис. гривень.

слідчим відділом одного з райвідділів внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 202 (порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю), відносно посадовців профліцю. Вони протягом 2002-2005 років здійснювали незаконний видобуток корисних копалин (підземних прісних вод) та централізоване водопостачання населенню без одержання відповідної ліцензії. Внаслідок цього ними було незаконно отримано прибуток у сумі 154,7 тис. гривень.

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/119863.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM