Заступник Міністра провів «гарячу» телефонну лінію з читачами тижневика «Іменем закону»

10 мар, 17:44

У Міністерстві внутрішніх справ України сьогодні відбулася традиційна «гаряча лінія» для читачів щотижневика «Іменем закону». Цього разу на телефоні «чергував» заступник Міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов. За дві години спілкування Володимир Миколайович отримав чимало «гарячих» дзвінків. На більшість запитань вдалося дати вичерпну відповідь, щодо решти (тих, що потребують додаткової перевірки) заступник Міністра дав розпорядження відповідним службам їх вивчити і запевнив абонентів, що відповість на них в найкоротші терміни.

Закономірно, що чи не більшість запитань стосувалися матеріально-технічного забезпечення співробітників органів внутрішніх справ: нарахування заробітної плати, пенсій та вихідної допомоги, пільг, забезпечення працівників міліції транспортом, поліпшення їх житлових умов.

Володимир Євдокимов повідомив, що вже в березні міліціонери отримають на 20% більшу зарплату, ніж мали раніше (крім того, отримають доплату за два попередні місяці поточного року). Володимир Миколайович роз’яснив принцип нової схеми нарахування заробітної плати, відповідно до якої різні дотації до основної зарплатні плюсуватимуться лише в тому випадку, якщо в бюджеті Міністерства будуть відповідні кошти. Також, за словами заступника Міністра, цьогоріч планується закупити 2500 одиниці автотранспорту, які надійдуть до обласних управлінь.

Одне з питань стосувалося гучної справи компанії «Еліта-центр», зокрема - через які банки проходили рахунки шахраїв та на чиї прізвища вони оформлені. Пан Євдокимов пояснив, що наразі інформація про причетність до афери тих чи інших банків перевіряється і Міністерство внутрішніх справ вже у найближчі дні зможе оприлюднити результати перевірки.

Докладніше про перебіг «гарячої» телефонної лінії читайте в найближчому випуску тижневика МВС «Іменем закону».

ДЗГ МВС України


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/119825.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM