Єхануров: Уряд докладе максимум зусиль для забезпечення належного проведення виборів

14 мар, 14:44

Прем\'єр-міністр України Юрій Єхануров визнає наявність низки організаційних проблем, пов\'язаних із забезпеченням належного проведення парламентських і місцевих виборів, але запевняє, що Уряд працює над їх вирішенням. "Звичайно, є низка проблемних питань, особливо це стосується матеріального забезпечення працівників виборчих комісій та укомплектування виборчих дільниць. Але уряд практично цілодобово займається їх вирішенням і проводить постійний моніторинг ситуації щодо належного забезпечення усього виборчого процесу", - наголосив керівник Уряду сьогодні під час прес-конференції для регіональних і центральних ЗМІ.

При цьому Юрій Єхануров наголосив, що Уряд докладе максимум зусиль для забезпечення належного проведення виборів, хоча і припускає, що не всі проблеми вдасться вирішити. Однак, на його думку, недостатнє матеріальне забезпечення окремих виборчих дільниць не буде причиною порушення виборчого законодавства і проведення виборчого процесу.

Відповідаючи на запитання, чи відомо йому про можливість фальсифікації виборів, Прем\'єр-міністр зазначив, що "окремі сигнали" з цього приводу надходять з регіонів. Однак, за словами Юрія Єханурова, найбільше щодо цієї проблеми говорять ті, "хто займався фальсифікацією під час минулих виборів". "Вони мають великий досвід і здогадуються, де можна зробити фальсифікацію, і хочуть це здійснити", - зауважив керівник Уряду.

Дивись також фотогалерею: Прем\'єр-міністр України Юрій Єхануров провів прес-конференцію.

"Урядовий портал"


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/119640.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM