Найбільш резонансні злочини та події на 16.03.2006 р.

16 мар, 11:44

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2802 заяви про злочини. Вжитими заходами 1597 (56,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 6 вбивств, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 66 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

до органів внутрішніх справ України надійшло 2802 заяви про злочини. Вжитими заходами 1597 (56,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 6 вбивств, 7 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 66 пограбувань, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 26 осіб. У правопорушників вилучено 3 пістолети, 4 обрізи мисливських рушниць, 2 гранати, 200 грамів вибухівки та 908 набоїв.

затримано 26 осіб. У правопорушників вилучено 3 пістолети, 4 обрізи мисливських рушниць, 2 гранати, 200 грамів вибухівки та 908 набоїв.

За злочини в сфері обігу тичних засобів та психотропних речовин затримано 247 осіб. У них вилучено 21,2 кг тиків.

затримано 247 осіб. У них вилучено 21,2 кг тиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1597 осіб.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1597 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 40 осіб.

заарештовано 40 осіб.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 75 доньо-транспортних пригод, у яких 3 особи загинули та 86 травмовані.

зафіксовано 75 доньо-транспортних пригод, у яких 3 особи загинули та 86 травмовані.

Упродовж минулої доби порушено 161 кримінальну справу за злочинами економічної спрямованості. З них 53 – у сфері службової діяльності, у тому числі 16 – про хабарництво.

Пиятика з „бомжами” коштувала життя подружжю та однорічній дитині

У селі Живописному АР Крим після гасіння пожежі в будинку 46-річної жительки Сімферополя було знайдено мертвими чоловіка, жінку та дитину. Ними виявилися 36-річний житель міста Євпаторія, його співмешканка – 33-річна жителька села Білоглинка Сімферопольського району та її однорічний син. За висновком судово-медичної експертизи смерть потерпілих сталася внаслідок ножових поранень і травми голови. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано двох чоловіків без постійного місця ання й роботи віком 56 та 36 років Попередньо встановлено, що вони вночі 14 березня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убили чоловіка, палицею заподіяли смертельні тілесні ушкодження його співмешканці й дитині, а потім з метою приховування злочину підпалили будинок.

після гасіння пожежі в будинку 46-річної жительки Сімферополя було знайдено мертвими чоловіка, жінку та дитину. Ними виявилися 36-річний житель міста Євпаторія, його співмешканка – 33-річна жителька села Білоглинка Сімферопольського району та її однорічний син. За висновком судово-медичної експертизи смерть потерпілих сталася внаслідок ножових поранень і травми голови. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано двох чоловіків без постійного місця ання й роботи віком 56 та 36 років Попередньо встановлено, що вони вночі 14 березня під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем убили чоловіка, палицею заподіяли смертельні тілесні ушкодження його співмешканці й дитині, а потім з метою приховування злочину підпалили будинок.

У місті Севастополі у своїй квартирі було знайдено мертвим з травмою голови 41-річного чоловіка. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 26-річного безробітного місцевого жителя, який уночі 13 березня убив потерпілого під час сварки, що виникла на ґрунті неповернення ним грошового боргу.

у своїй квартирі було знайдено мертвим з травмою голови 41-річного чоловіка. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 26-річного безробітного місцевого жителя, який уночі 13 березня убив потерпілого під час сварки, що виникла на ґрунті неповернення ним грошового боргу.

Кафе, молоток, розбій, два трупи...

У Голосіївському районі Києва в приміщенні кафе було знайдено мертвими з травмами голови офіціантку та бармена – 50-річну жительку міста Тетіїв та 40-річну місцеву жительку. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано 25-річного безробітного киянина. Попередньо встановлено, що він вранці 11 березня в приміщенні зазначеного кафе з метою крадіжки заподіяв потерпілим молотком смертельні тілесні ушкодження й викрав з каси 2,2 тис гривень виручки та три мобільні телефони жінок. Частину викраденого вилучено.

в приміщенні кафе було знайдено мертвими з травмами голови офіціантку та бармена – 50-річну жительку міста Тетіїв та 40-річну місцеву жительку. Вжитими заходами за підозрою в скоєнні вбивства затримано 25-річного безробітного киянина. Попередньо встановлено, що він вранці 11 березня в приміщенні зазначеного кафе з метою крадіжки заподіяв потерпілим молотком смертельні тілесні ушкодження й викрав з каси 2,2 тис гривень виручки та три мобільні телефони жінок. Частину викраденого вилучено.

У Рівному працівники міліції затримали 20-річного місцевого жителя, який уночі 14 березня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, вбив ножем 19-річного хлопця.

працівники міліції затримали 20-річного місцевого жителя, який уночі 14 березня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, вбив ножем 19-річного хлопця.

У місті Херсоні на вулиці було знайдено мертвим з ножовим пораненням 23-річного чоловіка. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 23-річного безробітного, який увечері 2 березня на вулиці вбив потерпілого й викрав шкіряну куртку, мобільний телефон, взуття та 5 гривень. Частину викраденого вилучено.

на вулиці було знайдено мертвим з ножовим пораненням 23-річного чоловіка. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні вбивства затримано 23-річного безробітного, який увечері 2 березня на вулиці вбив потерпілого й викрав шкіряну куртку, мобільний телефон, взуття та 5 гривень. Частину викраденого вилучено.

У місті Херсоні правоохоронці затримали 25-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 8 березня на вулиці під час спроби зґвалтування заподіяв смертельні тілесні ушкодження 26-річній жінці.

правоохоронці затримали 25-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 8 березня на вулиці під час спроби зґвалтування заподіяв смертельні тілесні ушкодження 26-річній жінці.

У місті Заліщиках Тернопільської області затримано 33-річного безробітного, за місцем ання якого вилучено 14 кг макової соломки.

затримано 33-річного безробітного, за місцем ання якого вилучено 14 кг макової соломки.

У Києві викрито чергову квартирну аферу

У місті Києві працівниками УДСБЕЗ викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які протягом 2005-2006 років під виглядом будівництва житлового будинку, в порушення Законів України “Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю” та “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, не маючи відповідної ліцензії, уклали 16 інвестиційних договорів та незаконно отримали 2,3 млн. грн. від фізичних осіб на будівництво зазначеного будинку. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.202 КК України (порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю).

працівниками УДСБЕЗ викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які протягом 2005-2006 років під виглядом будівництва житлового будинку, в порушення Законів України “Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю” та “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, не маючи відповідної ліцензії, уклали 16 інвестиційних договорів та незаконно отримали 2,3 млн. грн. від фізичних осіб на будівництво зазначеного будинку. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.202 КК України (порушення порядку зайняття господарською та банківською діяльністю).

Глава райдержадміністрації „наслідив”

на попередній посаді

На Дніпропетровщині співробітники відділу ДСБЕЗ викрили главу однієї з райдержадміністрацій, який у січні 2004 року, перебуваючи на посаді директора закритого акціонерного товариства, вимагав та отримав від приватного підприємця 1,5 тис. грн. хабара за підписання договору оренди автомобіля «ЗІЛ». Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

співробітники відділу ДСБЕЗ викрили главу однієї з райдержадміністрацій, який у січні 2004 року, перебуваючи на посаді директора закритого акціонерного товариства, вимагав та отримав від приватного підприємця 1,5 тис. грн. хабара за підписання договору оренди автомобіля «ЗІЛ». Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 КК України (одержання хабара).

„Роздеребанили” 16 мільйонів гривень по-науковому

У Донецьку працівники відділу ДСБЕЗ викрили посадовців одного з науково-технічних центрів, які перерахували на розрахунковий рахунок товариства з обмеженою відповідальністю бюджетні кошти в сумі 16 млн. грн. за начебто виконані наукові розробки й в подальшому привласнили їх. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

працівники відділу ДСБЕЗ викрили посадовців одного з науково-технічних центрів, які перерахували на розрахунковий рахунок товариства з обмеженою відповідальністю бюджетні кошти в сумі 16 млн. грн. за начебто виконані наукові розробки й в подальшому привласнили їх. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Реформований ЖЕК не втратив „прихватизаторські” інстинкти

На Черкащині співробітниками відділення ДСБЕЗ викрито посадовців об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку, які в листопаді 2004 року підробили протокол загальних зборів, на підставі якого виконавчим комітетом міськради було прийнято рішення про передачу житлового комплексу (є комунальною власністю) з балансу одного з комунальних житлово-виробничих підприємств на баланс зазначеного об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку. Таким чином комунальному підприємству завдано збитків на суму 3,4 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення).

співробітниками відділення ДСБЕЗ викрито посадовців об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку, які в листопаді 2004 року підробили протокол загальних зборів, на підставі якого виконавчим комітетом міськради було прийнято рішення про передачу житлового комплексу (є комунальною власністю) з балансу одного з комунальних житлово-виробничих підприємств на баланс зазначеного об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку. Таким чином комунальному підприємству завдано збитків на суму 3,4 млн. гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/119488.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM