Закон "Про затвердження основних засад розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2006 - 2015 роки"

16 мар, 12:05

Верховна Рада України прийняла Закон "Про затвердження основних засад розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2006 - 2015 роки"

Законом затверджуються засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2006 - 2015 роки.

Основним завданням засад є забезпечення формування умов та напрямів розвитку інформаційного суспільства в Україні. Ці засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2006-2015 роки стане концептуальною основою для розробки Плану дій розвитку інформаційного суспільства в Україні.

Основними стратегічними цілями розвитку в Україні інформаційного суспільства слід вважати: прискорення впровадження новітніх інформаційно-комунікаційних технологій в усі сфери суспільного життя; забезпечення комп\'ютерної грамотності населення; державну підтримку економічного зростання нових "електронних" секторів економіки (торгівлі, надання комунальних і банківських послуг тощо).

Національна політика розвитку інформаційного суспільства в Україні буде ґрунтуватися на засадах пріоритетності науково-технічного та інноваційного розвитку країни; всебічного розвитку загальнодоступної інформаційної інфраструктури, інформаційних ресурсів та забезпечення повсюдного доступу до них тощо.

"ВРУ"


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/119486.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM