Шуфрич підозрює, що Луценко шизофренік і

17 мар, 10:25

Сам депутат не пов’язує свій приїзд із візитом Луценка й запевняє, що прибув в Ужгород, оскільки задовго до цього замовив прямий ефір на обласному телебаченні.

Щодо заяв міністра пан Шуфрич висловився так: «Я можу лише подякувати Луценкові за PR-акцію, але платити за неї не маю наміру. Якщо Луценко про когось говорить, то це додає цій людині поваги. Це дитяча помста дорослого хлопчика. В нас є інформація, яку наразі перевіряємо, що Луценко не служив у Радянській Армії через шизофренію. Я ще не бачив міністра, який бігав би лісом і тикав якісь таблички. Якщо це йому справді подобається, то я готовий профінансувати будівництво майданчика з піском поблизу Кабміну».

Окрім того, Н. Шуфрич натякнув на можливу нетрадиційну орієнтацію міністра й зачитав лист голови луганського центру уалістів «Наш світ» Андрія Кравчука, в якому, зокрема, зазначено: «Нашими природними союзниками є соціалісти. Ми намагалися налагодити контакт з усіма партіями. Соціалісти виявили найбільшу цікавість до наших проблем, надсилали своїх представників на наші заходи. Навіть нинішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко колись був на нашому заході».

Депутат запевнив, що, отримуючи землі в користування, він і його помічники діяли лише в рамках закону і жодного разу не відмовлялися надати інформацію правоохоронним органам. Натомість він наголосив, що чомусь ніхто не звертає уваги на те, що Мукачівський замок «Паланок», який є пам’яткою архітектури, взяла в оренду на 49 років «Барва».

Нестор Шуфрич також зізнався, що ніколи не заробляв на Закарпатті, а тільки за межами області, натомість зароблені гроші завжди намагався вкласти саме в Закарпаття.

"Український вибір"


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/119419.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM