Найбільш резонансні злочини та події на 17.03.2006 р.

17 мар, 13:03

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2647 заяв про злочини. Вжитими заходами 1584 (59,8%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 2 вбивства, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 13 розбійних нападів, 63 пограбування, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 21 особу. У правопорушників вилучено пістолет, чотири обрізи мисливських рушниць, три одиниці саморобної вогнепальної зброї та понад 660 набоїв.

затримано 21 особу. У правопорушників вилучено пістолет, чотири обрізи мисливських рушниць, три одиниці саморобної вогнепальної зброї та понад 660 набоїв.

За злочини в сфері обігу тичних засобів та психотропних речовин затримано 233 особи. У них вилучено 45,5 кг тиків.

та психотропних речовин затримано 233 особи. У них вилучено тиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1429 осіб.

, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 44 особи.

Упродовж минулої доби порушено 179 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 76 – у сфері службової діяльності, у тому числі 15 – про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 80 доньо-транспортних пригод, у яких 1 людина загинула та 96 – травмовано.

У місті Горлівці Донецької області в під’їзді будинку за місцем ання було знайдено мертвим з вогнепальним пораненням голови 45-річного приватного підприємця. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 47-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він уранці 15 березня під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, вбив потерпілого пострілом з обрізу мисливської рушниці. Зброю вилучено.

в під’їзді будинку за місцем ання було знайдено мертвим з вогнепальним пораненням голови 45-річного приватного підприємця. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 47-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він уранці 15 березня під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, вбив потерпілого пострілом з обрізу мисливської рушниці. Зброю вилучено.

У Солом’янському районі міста Києва тиждень тому в під’їзді житлового будинку було знайдено мертвим з ножовим пораненням ей 61-річного чоловіка без певного місця ання та роботи. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 47-річного чоловіка – теж особу без певного місця ання та роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 8 березня в зазначеному під’їзді ножицями заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

тиждень тому в під’їзді житлового будинку було знайдено мертвим з ножовим пораненням ей 61-річного чоловіка без певного місця ання та роботи. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 47-річного чоловіка – теж особу без певного місця ання та роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 8 березня в зазначеному під’їзді ножицями заподіяв смертельні тілесні ушкодження потерпілому під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв.

У місті Овідіополі Одеської області затримано 44-річного місцевого жителя, директора приватного підприємства, за місцем ання якого вилучено 19 кг конопель.

затримано 44-річного місцевого жителя, директора приватного підприємства, за місцем ання якого вилучено 19 кг конопель.

В Овруцькому районі Житомирської області затримано 48-річну жінку, без постійного місця роботи, за місцем ання якої вилучено 15 кг макової соломки.

затримано 48-річну жінку, без постійного місця роботи, за місцем ання якої вилучено 15 кг макової соломки.

У місті Корці Рівненської області затримано 47-річну жительку міста Новоград-Волинського Житомирської області, без постійного місця роботи, у якої вилучено 11 кг макової соломки.

затримано 47-річну жительку міста Новоград-Волинського Житомирської області, без постійного місця роботи, у якої вилучено 11 кг макової соломки.

Аби збагатитися – достатньо придбати чужі… борги

На Донеччині працівниками відділення ДСБЕЗ одного з міськвідділів внутрішніх справ викрито генерального директора акціонерного товариства, який у 2002 році, будучи кредитором збанкрутілого державного відкритого акціонерного товариства (вугледобувне підприємство) з сумою вимог понад 2,8 млн грн, придбав права вимог боргу в інших кредиторів шахти. У подальшому він підробив протокол комітету кредиторів щодо складання мирової угоди між боржником та кредиторами, за умовами якої всі активи вугледобувного підприємства вартістю 28,5 млн грн перейшли у власність акціонерного товариства, яке він очолює нині. Надалі у 2003 році технологічний комплекс шахти він продав товариству з обмеженою відповідальністю та в якості оплати отримав незабезпечені активами векселі останнього зі строком погашення у 2033 році. Таким чином державі завдано збитки на суму 20,7 млн гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

працівниками відділення ДСБЕЗ одного з міськвідділів внутрішніх справ викрито генерального директора акціонерного товариства, який у 2002 році, будучи кредитором збанкрутілого державного відкритого акціонерного товариства (вугледобувне підприємство) з сумою вимог понад 2,8 млн грн, придбав права вимог боргу в інших кредиторів шахти. У подальшому він підробив протокол комітету кредиторів щодо складання мирової угоди між боржником та кредиторами, за умовами якої всі активи вугледобувного підприємства вартістю 28,5 млн грн перейшли у власність акціонерного товариства, яке він очолює нині. Надалі у 2003 році технологічний комплекс шахти він продав товариству з обмеженою відповідальністю та в якості оплати отримав незабезпечені активами векселі останнього зі строком погашення у 2033 році. Таким чином державі завдано збитки на суму 20,7 млн гривень. Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).

Керувати ринками – справа прибуткова

У Чернівецькій області працівниками відділу ДСБЕЗ викрито заступника директора ринку, який вимагав та отримав 5 тис. грн хабара від приватного підприємця Мельничука за надання останньому дозволу на розміщення торговельного павільйону на території зного ринку. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками відділу ДСБЕЗ викрито заступника директора ринку, який вимагав та отримав 5 тис. грн хабара від приватного підприємця Мельничука за надання останньому дозволу на розміщення торговельного павільйону на території зного ринку. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

На Тернопільщині працівниками управління ДСБЕЗ викрито директора комунального ринку одного з районів, який вимагав та отримав 600 доларів США хабара від приватного підприємця за підписання договору оренди земельної ділянки на території зазначеного ринку. Задокументовано ще чотири факти отримання правопорушником хабарів на загальну суму 1,5 тис. доларів США. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками управління ДСБЕЗ викрито директора комунального ринку одного з районів, який вимагав та отримав 600 доларів США хабара від приватного підприємця за підписання договору оренди земельної ділянки на території зазначеного ринку. Задокументовано ще чотири факти отримання правопорушником хабарів на загальну суму 1,5 тис. доларів США. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

Чиновник райдержадміністрації вимагав хабар за підписання проекту… забудови сільської вулиці

В Автономній Республіці Крим працівниками управління ДСБЕЗ викрито начальника відділу містобудування, архітектури і житлово-комунального господарства однієї з райдержадміністрацій, який вимагав та отримав 15 тис. доларів США хабара від голови сільської ради за підготовку і підписання проекту забудови однієї з вулиць у зному селі. Прокуратурою Автономії порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

працівниками управління ДСБЕЗ викрито начальника відділу містобудування, архітектури і житлово-комунального господарства однієї з райдержадміністрацій, який вимагав та отримав 15 тис. доларів США хабара від голови сільської ради за підготовку і підписання проекту забудови однієї з вулиць у зному селі. Прокуратурою Автономії порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

"ДЗГ МВС України"


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/119396.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM