Президент підписав Закони «Про Державний бюджет України на 2006 рік»

17 мар, 14:28

Президент України підписав Закон № 3519-IV «Про внесення змін до деяких законів України», прийнятий парламентом 14 березня 2006 року.

Законом внесено зміни до Законів України «Про вибори народних депутатів України» та «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів». Відповідно до зазначених змін, зокрема, на окружні виборчі комісії покладається обов\'язок у стислі строки сформувати дільничні виборчі комісії, де вони ще не утворені, продовжено строк функціонування робочих груп обліку виборців до дня проведення виборів, а також встановлено, що и дільничних виборчих комісій включаються окружною виборчою комісією до списків виборців на тих виборчих дільницях, де вони працюють.

Прийнятим Законом також доручено Центральній виборчій комісії разом з Національною телекомпанією України та Національною радіокомпанією України забезпечити проведення дистанційного навчання ів виборчих комісій з питань застосування виборчого законодавства шляхом трансляції відповідних навчальних програм. Закон сприятиме більш повному забезпеченню реалізації гарантованих Конституцією виборчих прав громадян України, створенню належних умов для проведення вільних виборів.

Глава держави підписав Закон № 3521-IV «Про Державний бюджет України на 2006 рік», прийнятий Верховною Радою 14 березня 2006 року.

Законом передбачено збільшити видатки загального фонду Державного бюджету України на 2006 рік на 137222 тис. гривень на проведення виборів народних депутатів України. Таке збільшення запропоновано здійснити за рахунок залучення частини залишків коштів загального фонду державного бюджету, які залишилися від надходження у 2005 році коштів від приватизації відкритого акціонерного товариства «Криворіжсталь».

"Офіційне представництво"


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/119389.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM