Тарасюк зустрівся з Генеральним секретарем РЄ

17 ноя, 11:09

Зустріч міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка з Генеральним секретарем Ради Європи Террі Девісом відбулася сьогодні в Страсбурзі, повідомив речник МЗС України Василь Філіпчук. Активізація взаємодії між Україною і Радою Європи була центральною темою зустрічі.
 
Співрозмовники обмінялися думками щодо поточного стану співробітництва між Україною та РЄ в контексті V-ї Спільної програми співробітництва між Радою Європи та Європейською комісією для сприяння та зміцнення демократичної стабільності в Україні й нещодавно ухваленого Плану дій. Глава зовнішньополітичного відомства України позитивно оцінив стан імплементації проектів, передбачених зазначеною Програмою.
 
Міністр закордонних справ України поінформував Террі Девіса про підготовку у Спільноти Демократичного Вибору, який відбудеться 2 ня в Києві. Террі Девіс висловив вдячність за запрошення і підтвердив свою участь у і.
 
Борис Тарасюк передав Генеральному секретарю РЄ послання Президента України Віктора Ющенка із запрошенням Раді Європи взяти участь у спостереженні за підготовкою і проведенням парламентських виборів у нашій країні в березні наступного року.
 
"Урядовий портал"

Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/104285.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM