• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ф’ючерси на кукурудзу та сою у США стабілізувалися у вівторок після різкого зростання ринку наприкінці минулого тижня
    Опубликовано: 2023-06-21 18:36:38

    Ф’ючерси на кукурудзу та сою у США стабілізувалися у вівторок після різкого зростання ринку наприкінці минулого тижня

    Ф’ючерси на кукурудзу та сою у США стабілізувалися у вівторок після різкого зростання ринку наприкінці минулого тижня на побоюваннях, що спекотна та суха погода призведе до недобору врожаю.

    Але низький експортний попит на поставки зі США позначився на контрактах на тверду озиму червону пшеницю KC і яру пшеницю MGEX.

    Липнева м’яка червона пшениця озима CBOT подорожчала на 7-3/4 цента за ціною 6,95-3/4 долара за бушель після досягнення піку в 7,00 долара, найвищого рівня для найактивнішого контракту з 19 квітня.

    Грудневі ціни на кукурудзу CBOT не змінилися на рівні 5,97-1/2 долара за бушель, а CBOT на листопадові соєві боби зросли на 1/2 цента на рівні 13,42-3/4 долара за бушель.

    Після закриття ринку Міністерство сільського господарства США заявило, що рейтинги кукурудзи від «добре» до «відмінно» впали на 6 процентних пунктів за останній тиждень до 55%. Станом на 18 червня рейтинги сої від «добре» до «відмінно» становили 54%, що на 5 відсотків менше, ніж тижнем раніше, повідомляє Рейтер.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.