• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Які стилі зараз у тренді? Casual стиль все також у лідерах?
    Опубликовано: 2024-05-16 22:07:23

    Які стилі зараз у тренді? Casual стиль все також у лідерах?

    Мода дуже різноманітна і швидкоплинна, а встигати за нею це ще марафон. На цю осінь ми підібрали три основні напрямки стилю, які необхідно дотримуватися, щоб бути на хвилі і виглядати актуально скрізь.

    Перший – це стиль тиха розкіш. Він дуже простий, стриманий, присутні чіткі лінії та класичний крій. Колірна палітра нейтральна, приглушена. Актуальними кольорами будуть сірий, чорний, білий та темно-синій. Насправді це своєрідна класична база. Так як чорні або сірі штани будуть дуже актуальні завжди і ви з ними зможете створити велику кількість різних образів, не тільки в цьому стилі, а й в інших. Так само в цьому стилі активно використовують піджаки, жилети класичного крою. У такому образі ви виглядатимете дорого і багато, не кричачи з усюди брендами. Так само в ньому ви випромінюватимете солідність і успіх.

    Другим актуальним стилем цього сезону буде стиль Красуня. Він виглядає дуже жіночно, витончено і витончено. У ньому ви будете втіленням краси та молодості. Тканини, що летять, прозорі текстури, бантики і візерунки - все це створює розслаблений, легкий і мрійливий вигляд. За допомогою цього стилю ви відчуватимете метеликом, що пурхає і ніжною і протилежна підлога не зможе встояти перед такою красою.

    Ну і звичайно стиль кежуал, куди ж без нього. Це найкомфортніший, повсякденний стиль, в якому зручно, практично і тепло. Він створений для прогулянок, зустрічей з друзями та вечірок. У ньому поєднуються міні сукні, піджаки, жакети, але тільки не класичного крою, а більш вільного, так само підійдуть бейзери. Для літніх образів підійдуть шорти muzhskie_bridzhi та легкі туфлі. Основою цього стилю буде багатошаровість. Це завжди виглядає стильно, модно і молодіжно. Тут ви можете проявити себе і своє почуття стилю, не бійтеся доповнювати свій образ яскравими аксесуарами, колготками, шарфами та шапками. У цьому стилі не потрібно бути нудним. Образ дозволяє використовувати широке розмаїття. Можна одягатися як у вільні речі оверсайз, так і стильні приталені речі. Все залежить від гармонійності поєднання різного одягу. Важливим є фінальний результат.

    Створюйте свій неповторний лук і будьте чарівними. Адже так важливо проявити свою індивідуальність та неповторність у міському натовпі. Сподіваємось наші поради Вам допоможуть обрати Ваш власний варіант у стилях одягу.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.