• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кадрові зміни в уряді: нові виконуючи обов'язків міністрів агрополітики та інфраструктури
    Опубликовано: 2024-05-15 13:04:36

    Уряд України призначив виконуючих обов'язки міністрів агрополітики та інфраструктури. Тараса Висоцького стали тимчасовим виконувачем обов'язків міністра агрополітики, а Василя Шкуракова - тимчасовим міністром інфраструктури. Про це заявив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

    Уряд України прийняв це рішення в контексті надзвичайних обставин та необхідності забезпечення функціонування важливих галузей економіки.

    Тарас Висоцький тимчасово очолить Міністерство аграрної політики та продовольства. Це рішення є важливим у зв'язку з викликами, які стоять перед аграрним сектором, зокрема, потребою забезпечення стабільності в роботі аграрних підприємств та розвитку сільських територій.

    Василь Шкураков тимчасово очолить Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури. Це рішення прийнято для забезпечення безперебійності розвитку інфраструктурних проєктів та вирішення питань, пов'язаних з розвитком громад та територій.

    Важливо зазначити, що обидва виконавці обов'язків мають значний досвід у відповідних галузях та готові взяти на себе відповідальність за діяльність відповідних міністерств.

    Керівництво України впевнене, що під керівництвом Висоцького та Шкуракова відповідні міністерства продовжать успішно виконувати свої обов'язки, сприяючи розвитку економіки та покращенню життя громадян.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.